Categorieën

Gepersonaliseerde juwelen - onze passie

Foto

Welkom op de webshop van de nieuwe gepersonaliseerde 3D juwelenlijn SOULZ - my personal Jewel van Juwelier Vanhoutteghem. Zaakvoerders, Pascale Vanhoutteghem & Koen Van Damme,  hebben uit hun passie voor juwelen een eigen juwelenlijn opgestart die uniek & persoonlijk is voor de klant !

U kan in de shop uw individuele ring, hanger of oorringen samenstellen en online bestellen. Heeft u een ontwerp dat u in een juweel wil laten gieten, een schets, een figuur,... neem dan gerust met ons contact op.
Dankzij onze in house 3D technologie is bijna alles mogelijk en tegen een betaalbare prijs !


Wie zijn wij? 

In 1999 nam Pascale Vanhoutteghem de juwelierszaak over van haar ouders. Samen met echtgenoot Koen Van Damme werd er hard gewerkt aan de evolutie van de zaak en in 2013 verhuisden we dan ook naar een volledig nieuw pand omdat de vorige locatie te klein en niet meer up to date was. Uit onze passie voor juwelen wilden wij echter ook mee evolueren met de tijd en gebruik maken van de nieuwe technologieën om onze juwelen verfijnder en complexer te maken, op maat en volgens de wens van de klant !
Een aantal jaren terug heeft Koen Van Damme zich  toegelegd op het bijscholen in het buitenland van de mogelijkheden van 3D technologie in de juwelen sector. Na een aantal jaren opleiding in het buitenland en het maken van ontwerpen voor onze bestaande klanten groeide zo het idee om een eigen juwelenlijn op te richten die enkel m.b.v. 3D technologie kan gemaakt worden en voor elke klant uniek is ! SOULZ - my personal jewel was born ! 
 
My SOULZ  is unique because you are unique !
My SOULZ  helps you to master your mind, to achieve your goals !
SOULZ jewels are discreet, only for you not to forget !
Soulz,
Pascale & Koen
 
Ontdek ook onze winkel op www.juweliervanhoutteghem.be . Of bekijk ons aanbod aan andere juwelen en uurwerken op shop.juweliervanhoutteghem.be
NIEUWSBRIEF - Acties, Events, Kortingen