Categorieën

Soulz personal jewel - Productieproces

Onze juwelen zijn steeds persoonlijk en op maat gemaakt ! We ontwerpen de ring met uw tekst, symbool of uw eigen ontwerp, schets,... 
SOULZ juwelen worden ontwikkeld in een speciaal 3D computerprogramma waarin we elk juweel in detail van alle kanten kunnen bekijken en bewerken. Eens de tekening klaar is, kunnen we het juweel afprinten in kunsthars. Het printen zelf, hoe klein ook, neemt heel wat tijd in beslag aangezien elk laagje waaruit het wordt opgebouwd zeer dun is. Wij werken met verloren wastechniek. Dus uw ring wordt slechts 1 maal gemaakt en is dus uniek ! Eenmaal het juweel in kunsthars is geprint, wordt het juweel afgegoten in zilver (925) of goud , afgewerkt, mat of blinkend al of niet gezet met edelstenen of zirconia.

Dankzij de 3D technologie is het mogelijk om verfijndere en complexere juwelen op maat te maken ! Onze SOULZ juwelen kunnen niet gemaakt worden met de hand en zeker niet met dezelfde afwerkingsgraad ! Bovendien kunnen wij aan competitievere prijzen werken door onze eigen in house 3D technologie en printer. Alle SOULZ juwelen worden in ons atelier afgewerkt.

3D technologie en goudsmeden a match made in heaven !


M3d ringen die uit de printer komen in kunsthars
NIEUWSBRIEF - Acties, Events, Kortingen